Nathalie Groenevelt

Mijn naam is Nathalie Groenevelt. Ik heb bij het starten van mijn praktijk gekozen voor een wat andere aanpak. Als masseur kijk ik eerst naar de mens achter de klacht. Na een intake gesprek bekijken we wat in uw geval de beste methode of massage is. Daarna adviseer u graag om problemen in de toekomst te voorkomen.

Op basis van wat in uw geval het beste is kies ik een methode of massage.

Mijn werkwijze

Door een korte vragenlijst waarin ik je vragen stel over je klachten en gezondheid, wil ik samen met jou tot een behandelwijze komen die is afgestemd op jouw behoefte en mijn expertise.
Mijn methode begint met het analyseren en voelen van de spieren om met die kennis massagetechniek te kiezen. Regelmatig kom ik namelijk tijdens de massage meerdere probleempunten tegen. Door goed aan te geven wat je voelt komen we samen tot de oorzaak van de betreffende problemen. Hierdoor kan ik samen met jou een goed behandelplan opstellen en een advies geven.

Mijn opleidingen en ervaring

Opleidingen

2003 – 2008

Cios Arnhem

2007

Cios Arnhem Sportmassage

2010

SOW opleidingen Hotstone massage

2011

SOW opleidingen Blessurepreventie

2016

Scheidegger opleidingen Gewichtsconsulente

2020

NHA opleidingen Sport en voeding

Werkervaring

2007 – 2010

Sportmasseur Voetbalvereniging Barneveld

2010 – Heden

Massagepraktijk Groenevelt

Maak een afspraak

Het vooruitzicht van een sport-, ontspannings- of hotstone massage, daar word je toch blij van? Maak direct een afspraak met een masseur in Apeldoorn of Barneveld.