Hotstone Massage

hotstone.png

Een hotstone massage is op dit moment erg populair. Echter hotstone massages worden over de hele wereld al eeuwen gegeven. Het is bekend dat in Indiaanse, Griekse, Romeinse, Japanse en Aziatische culturen al hotstone massages werden gegeven.

Tegenwoordig zijn er ook al een groot aantal mensen die al eens een hotstone massage hebben gehad. Dat komt omdat deze vorm van massage op meerdere vlakken verlichting geeft. Naast fysieke verlichting, heeft een hotstone massage ook een therapeutisch effect.

Warmtemassage met Hotstones

Een hotstone massage is een warmte massage. Uw lichaam zal door deze massage opwarmen. Deze therapie word vooral toegepast op een gespannen lichaam. Er word gebruik gemaakt van warme stenen die op het lichaam worden gelegd. Deze stenen hebben de warmte van ongeveer 50 graden Celsius tot 55 graden Celsius. U kunt eventueel zelf aangeven waar u de warme stenen wilt hebben. Dit is meestal op de achterkant van uw rug, of op uw bovenbuik. Maar benen, armen en onderbuik zijn behoren ook tot de mogelijkheden. Net waar u behoefte aan heeft of het prettig vindt. Terwijl de stenen op je lichaam inwerken, ontspant u nog verder door een rustgevende achtergrondmuziek. .

Duur: 60-75 minuten | Prijs: 50 euro

Afspraak maken voor een Hotstone Massage in Apeldoorn?

Bel: 06 – 236 34 970  of mail naar: info@massagepraktijkgroenevelt.nl